Zoeken naar subsidie den haag

subsidie den haag
 
Subsidies voor duurzame maatregelen Duurzaam Den Haag.
Via de regeling kan je 100% elektrische personenautos met subsidie aanschaffen. De subsidie kan alleen worden aangevraagd door particulieren die op 1 januari 2017 al ingeschreven stonden in de gemeente Den Haag. Subsidie Groene Daken tot 1 september 2018. Deze subsidie is voor eigenaren van een woning of pand zoals bedrijven, scholen, buurthuizen en voor Verenigingen van Eigenaren VvE.
vakantie zanzibar
Den Haag Ondernemerssubsidie elektrische scooters en bakfietsen aanvragen.
Het totale beschikbare subsidiebedrag is 300.000. veelrijder zijn en met het voertuig jaarlijks minimaal 3.000 kilometer binnen Den Haag rijden controle via een jaarlijks verslag én. minimaal sinds 1 september 2017 gevestigd zijn in Den Haag. En leasebedrijven die deze subsidie als korting doorberekenen aan hun klanten die binnen deze doelgroep vallen en voldoen aan de voorwaarden.
boomstamtafel eiken
Den Haag Subsidies wonen en bouwen.
Bewonersorganisaties kunnen een subsidie aanvragen voor kosten die ze maken voor kantoor of vergaderruimte, communicatie en administratieve ondersteuning. Subsidie bewonersinitiatieven veiligheid aanvragen. De gemeente vindt bewonersinitiatieven voor veiligheid belangrijk. Bewonersinitiatieven die bijdragen aan de veiligheid en leefbaarheid van buurten in Den Haag kunnen daarom in aanmerking komen voor een subsidie.
glasfolie
Den Haag Subsidie dak en vloerisolatie 2016-2018 aanvragen.
Subsidie dak en vloerisolatie 2016-2018 aanvragen. Gaat u het dak of de vloer op de begane grond in uw woning in Den Haag isoleren? Dan kunt u subsidie krijgen van de gemeente. Op deze pagina. Deze subsidie is voor particuliere woningeigenaren, particuliere verhuurders en Verenigingen van Eigenaren VvE.
kroonluchter
Den Haag Subsidies onderwijs.
Alle informatie over het aanvragen van subsidies op het gebied van onderwijsbeleid. Subsidie peuterspeelzalen aanvragen. Instellingen die peuteropvang met voorschoolse educatie exploiteren, kunnen bij de gemeente Den Haag subsidie aanvragen. Projecten van studentenorganisaties kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage in de kosten.
Den Haag Subsidie culturele projecten aanvragen.
Op deze pagina. Subsidie wordt uitsluitend verstrekt aan een initiatief van Haagse kunstenaars, organisatoren of instellingen of een initiatief dat specifiek voor Den Haag is gemaakt, en daarnaast ten goede komt aan de Haagse burger. Haagse kunstenaars en organisatoren die geen rechtspersoon zijn, kunnen alleen via een rechtspersoon subsidie aanvragen.
Den Haag Activiteitensubsidie voor stadsdeel aanvragen.
2500 BC Den Haag. Hoe lang duurt het? U krijgt binnen 4 werkdagen nadat u uw aanvraag heeft ingediend een ontvangstbevestiging. Binnen 6 weken nadat de gemeente uw complete aanvraag heeft ontvangen, krijgt u een beschikking waarin staat of uw aanvraag is goedgekeurd of afgewezen. Als uw aanvraag is goedgekeurd, krijgt u binnen 1 week de subsidie op uw rekening.
Den Haag Subsidieregister.
U ziet in dit register welke organisaties voor welk doel subsidie hebben ontvangen, en wat er met hen is afgesproken. Ook ziet u of de gehele subsidie is besteed of dat de subsidie na afloop van de werkzaamheden lager is uitgevallen.
Den Haag Subsidies cultuur.
Culturele instellingen kunnen subsidie aanvragen voor initiatieven die bijdragen aan cultureel ondernemerschap via de Subsidieregeling Stimulering Cultureel Ondernemerschap Den Haag 2017. Subsidie Broedplaatsen aanvragen. Den Haag heeft verschillende Artist-run spaces zoals broedplaatsen en initiatieven van waaruit kunstenaars en creatieven werk maken én vaak presenteren.
Den Haag Subsidies.
Subsidie kleine en grote publieksevenementen, activiteiten stadsdelen. Subsidies verkeer en vervoer. Subsidies elektrische voertuigen, subsidie buurtstalling aanvragen, sloopregeling voor dieselauto, brommers en snorfietsen. Een overzicht van alle subsidies die de gemeente in de voorafgaande jaren heeft verstrekt. Wet en regelgeving subsidies.

Contacteer ons